ΕΚΛΟΓΕΣ

Βασίλης Χριστοδούλου: από το Δήμο Στυλίδας υποψήφιος στην περιφέρεια με τον Κώστα Μαρκόπουλο

Ο Βασίλης Χριστοδούλου είναι ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς που συμμετέχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό Στερεά Περιφέρεια του Κώστα Μαρκόπουλου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Φθιώτιδας.

Το δημογραφικό πρόβλημα και τα τεράστια ποσοστά της ανεργίας στο νομό ωθούν όλο και περισσότερους νέους να τον εγκαταλείπουν και για το λόγο αυτό αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο η στοχευμένη δράση βελτίωσης ή και επίλυσης και των δύο.

Ασχολούμενος και ο ίδιος με την πρωτογενή παραγωγή ευελπιστεί να τον εμπιστευτούν οι συμπολίτες του ώστε με την εκλογή του να αναλάβει πρωτοβουλίες ενίσχυσης του κλάδου με απώτερο στόχο την στήριξη των αγροτών και την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Ο ίδιος είναι εκλεγμένος Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Στυλίδας από το 2019 και πήρε την απόφαση να μεταπηδήσει στην περιφέρεια λόγω των τεράστιων αναγκών της Φθιώτιδας αλλά και της εικόνας εγκατάλειψης που την χαρακτηρίζει.

Οραματίζεται ένα μέλλον με προοπτικές, έμφαση στην καινοτομία και την εξέλιξη που θα ελκύει τους νέους ανθρώπους να μένουν ή και να επιστρέψουν στη Φθιώτιδα.

stereanews.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

admin

Recent Posts

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ

Προκειμένου για τη συνέχιση του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ, ΑΧΙΝΟΥ, ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΡΑΧΩΝ,…

4 ημέρες ago

Τραγούδια …και παρατράγουδα

Τραγούδια… «Η μουσική ενώνει» είναι το σύνθημα της Γιουροβίζιον, αλλά προϋπόθεση για να συμβεί αυτό,…

6 ημέρες ago

Δημ. Κουτσούμπας: Πάμε να σηκώσουμε το Κόμμα μας ψηλά σε Ελλάδα και Εξωτερικό, να στείλουμε πανευρωπαϊκό μήνυμα αντίστασης, ελπίδας, αντεπίθεσης!

Σε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ στο Μόναχο, μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με σύνθημα «Στις Ευρωεκλογές οι Έλληνες μετανάστες…

7 ημέρες ago

Είμαστε λοιπόν όλοι δολοφόνοι; ” Όλοι μαζί τα φάγαμε “

Είμαστε λοιπόν όλοι δολοφόνοι; " Όλοι μαζί τα φάγαμε " Με αυτό το σύνθημα τους…

3 εβδομάδες ago

Νέα εμπλοκή της φρεγάτας «Ύδρα» στις πολεμικές επιχειρήσεις στον Κόλπο του Άντεν

Τη δεύτερη εμπλοκή της στις ευρεωατλαντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ερυθρά Θάλασσα είχε η ελληνική φρεγάτα…

3 εβδομάδες ago