Web Analytics Made Easy - Statcounter

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στη Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα - Όλα τα νέα ονόματα.

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στη Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα – Όλα τα νέα ονόματα.

Στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της προχώρησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, στα οποία όμως δεν περιλαμβάνονται τα ονόματα των νυν βουλευτών που είναι αυτοδίκαια υποψήφιοι, 

Σημειώνεται ότι τα ψηφοδέλτια είναι ανανεωμένα κατά 50%, ενώ το 42% των 269 υποψηφίων που ανακοινώθηκαν είναι γυναίκες.

Μια από αυτές είναι, όπως αποκάλυψε ήδη το LamiaReport, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας του Δήμου Λοκρών, καθηγήτρια Μαθηματικών Βασιλική Σίμου – Παλαιολόγου.

Στη Φθιώτιδα, αυτοδίκαια, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι οι τέσσερις εν ενεργεία βουλευτές: Οι υπουργοί Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Οικονόμου και οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Ελένη Μακρή – Θεοδώρου.

Το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε το όνομα κάποιου άλλου υποψηφίου, οδηγεί στο συμπέρασμα πως την έκτη θέση του γαλάζιου ψηφοδελτίου θα καταλάβει ο Θέμης Χειμάρας.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΣΔΟΕ, ο πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογράμμιζε πως «η σκευωρία κατέρρευσε, η αλήθεια πάντοτε νικάει».

Στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα ανακοινώθηκαν τα παρακάτω ονόματα που θα πλαισιώσουν τους νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας:

Στην Εύβοια η δικηγόρος Κωνσταντίνα Καραμπατσωλη, ο οικονομολόγος Στυλιανός Καρβέλας, ο οικονομολόγος Φώτης Λαγός, η πρόεδρος του Συλλόγου “Πίστη” Αναστασία Σταματέα Βαρδουλάκη και η οδοντίατρος Παναγιώτα Τριγώνη.

Στη Βοιωτία ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο δικηγόρος Ελευθέριος Κτιστάκης, η εκπαιδευτικός Ασπασία Σίμου και η δικηγόρος Ευαγγελία Τζουβελεκη.
Στη Φωκίδα η δικηγόρος Ασπασία Μανδρέκα και ο δημοτικός υπάλληλος Ξενοφών Χασουρας.

Και στην Ευρυτανία η πλαστικός χειρουργός Θωμαΐς Οικονόμου και η αρχιτέκτων Μαρία Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά όλα τα νέα ονόματα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας εδώ:

lamiareport.gr

Loading



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Από admin