Web Analytics Made Easy - Statcounter
Χριστίνα Κοντού Χριστίνα Κοντού

Για πρώτη φορά η Χριστίνα Κοντού θα κληθεί να δώσει τη μάχη του σταυρού, αφού είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό.

Είναι μητέρα δύο μικρών κοριτσιών, είναι υπερδραστήρια, δυναμική, είναι άνθρωπος της προσφοράς και της αρέσουν οι προκλήσεις.

Ο λόγος για την Χριστίνα Κοντού, από τη δυτική Φθιώτιδα, η οποία σπούδασε Νοσηλευτική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου στη συνέχεια έκανε και το Μεταπτυχιακό της, καθώς και Διδακτορική διατριβή με κατεύθυνση την Επείγουσα και Εντατική νοσηλευτική.

Αρχικά η Χριστίνα εργάστηκε στις ΜΕΘ του Ερρίκος Ντυνάν και του ΚΑΤ, ενώ από το 2013 επέστρεψε στον τόπο της και εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Από το 2019 ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης στην Κλινική Covid (στο Πέτρινο), ενώ ταυτόχρονα ορίστηκε από την 5η ΥΠΕ ως επικεφαλής Συντονίστρια Εκπαίδευσης για την ειδικότητα “Επείγουσα και Εντατική Νοσηλευτική” στα νοσοκομεία Λαμίας, Τρικάλων, Βόλου, Καρδίτσας, Λάρισας και Χαλκίδας.

 

«Ο νέος θεσμός των νοσηλευτικών ειδικοτήτων ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας, αλλά πέρα από τις δυσκολίες καταφέραμε να εκπαιδεύσουμε και να έχουν ορκιστεί έως σήμερα περίπου 130 εξειδικευμένοι νοσηλευτές που εργάζονται στα νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ, στα πιο απαιτητικά τμήματα, αυτά τις ΜΕΘ και των ΤΕΠ.», λέει η Χριστίνα Κοντού στο LamiaReport.

Χριστίνα Κοντού
Η Χριστίνα Κοντού είναι κόρη αστυνομικού και έχει παντρευτεί επίσης αστυνομικό, τον Χρήστο Μπέσσα, που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας.
Στην ερώτησή μας για την απόφασή της να εμπλακεί στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου μας είπε:

 

«Είναι τιμή για μένα η πρόταση που δέχτηκα από τον Περιφερειάρχη μας για να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω για τον χαρακτήρα του και την αποτελεσματικότητά του. Ο Φάνης Σπανός είναι πραγματικά ήρεμη δύναμη και έχει να δώσει πολλά ακόμα στη Στερεά Ελλάδα. Σε ότι με αφορά, είναι μια νέα πρόκληση για μένα και είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να προσφέρω όπου μπορώ με όλες μου τις δυνάμεις….»

 

Loading



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Από admin