Web Analytics Made Easy - Statcounter
Βασίλης Χριστοδούλου

Ο 31χρονος Βασίλης Χριστοδούλου κράτησε ψηλά τον πήχη για τον Κώστα Μαρκόπουλο στην Ανατολική Φθιώτιδα στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συλλέγοντας αρκετούς ψήφους στο ψηφοδέλτιο της “Στερεά Περιφέρεια” απέδειξε περίτρανα ότι το μέλλον του ανήκει και η ενασχόληση του με τα κοινά είναι δεδομένο ότι θα έχει συνέχεια.

Με το τοπογενές να παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην δική του περίπτωση, o πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Στυλίδας, κατέκτησε 1068 ψήφους και στην ανακοίνωση του ευχαριστεί τους συντοπίτες του που τον τίμησαν σε αυτόν τον πρωτόγνωρο για εκείνον αγώνα.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας τόσο από την Ανατολική Φθιώτιδα αλλά και το Νομό μας γενικότερα που μου έκαναν την τιμή να με φέρουν σε μια ιδιαίτερη τιμητική για εμένα θέση. Μπορεί να μην βρίσκομαι στο νέο περιφερειακό συμβούλιο ωστόσο θα είμαι δίπλα στην αγνή προσπάθεια για ουσιαστική αντιπολίτευση στο νέο περιφερειακό συμβούλιο με τον Κώστα Μαρκόπουλο και την παράταξή μου.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου στην παράταξη μας, για τον καθαρό και δίκαιο αγώνα που όλοι δώσαμε για μια Περιφέρεια χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις. Η προσπάθεια όλων μας, συνεχίζεται. Η δέσμευση μου προς όσους με εμπιστεύθηκαν και με τιμήσαν αλλά και εκείνους που αποφάσισαν κάτι διαφορετικό είναι πως θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Σας ευχαριστώ“.

 

Loading



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Από admin