Web Analytics Made Easy - Statcounter
Γιάννης Αποστόλου

Στην εκπομπή «Τα παράπονα στον δήμαρχο και όχι μόνο» δεχτήκαμε τηλεφωνήματα από δύο ακροατές του Λαμία FM-1 96,2 οι οποίοι εξέφρασαν ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δήμος Στυλίδας και έχει να κάνει με τους λογαριασμούς που λαμβάνουν για κατοικίες τους οι οποίες είτε δεν κατοικούνται καθόλου είτε τις επισκέπτονται μετρημένες φορές το χρόνο και τα ποσά τους φάνηκαν υπέρογκα. Επιπλέον ανέφεραν ότι δεν ξέρουν τελικά σε ποιον να απευθυνθούν μιας και ο ένας δήμαρχος παραπέμπει στον άλλο και δεν αναλαμβάνει κανένας την ευθύνη.

Τι είπαν οι δύο ακροατές

Με αφορμή τη δυσαρέσκεια και τα παράπονα που εξέφρασαν στην συχνότητα του Λαμία FM-1 96,2 οι δημότες Στυλίδας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο το Λαμία FΜ-1 96,2 ο νέος δήμαρχος Στυλίδας, Γιάννης Αποστόλου για να δώσει μια απάντηση στους συνδημότες του.
Αρχικά ανέφερε ότι «κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει αυτούς τους ανθρώπους. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πάρα πολλοί λογαριασμοί που δεν πήγαιναν στους δημότες και ξαφνικά κλίνονται να ξεπληρώσουν υπέρογκα ποσά.»

Αναλυτικότερα είπε ότι «στις 3 Ιουνίου του 2021 είχε συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το ζήτημα αυτό και είχαμε καταψηφίσει σαν αντιπολίτευση την πρόταση της κ. Στεργίου. Προτείναμε ότι θα έπρεπε οι δημότες να πληρώσουν μόνο τα δημοτικά τέλη αλλά η πρώην Δήμαρχος έλεγε ότι ήθελε να πληρωθούν σε έναν λογαριασμό όλα. Από τότε λοιπόν μέχρι και τις εκλογές η κ. Στεργίου δεν απέστειλε τίποτα στους κατοίκους και οι λογαριασμοί στάλθηκαν το Δεκέμβρη.»

Στη συνέχεια, ο κ. Αποστόλου επισήμανε ότι «τα δημοτικά τέλη δυστυχώς δεν μπορούν να σβηστούν αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε μία διευκόλυνση τύπου να δίνουν ένα μηνιαίο ποσό των 10 ευρώ. Εμείς μέσα στην πενταετή μας θητεία θέλουμε να βάλουμε μία τάξη στον δήμο Στυλίδας και μας ενδιαφέρει η σωστή ενημέρωση των συμπολιτών μας καθώς έχουν άγνοια της κατάστασης που επικρατεί στον δήμο. Θέλουμε να καταλάβουμε σε τι φάση βρίσκεται ο δήμος, τι πληρώνουν και γιατί,», κατέληξε ο δήμαρχος.

Τι είπε ο Γιάννης Αποστόλου

lamiafm1.gr

Loading



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Από admin