Web Analytics Made Easy - Statcounter
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΠΑΝΟΥ ΚΕΛΑΙΔΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΘΕΟΜΗΝΙΑ. ΤΑ ΕΧΟΥΝ
ΧΑΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ

Η Στερεά είναι όμηρος μίας άθλιας, ανίκανης και επικίνδυνης περιφερειακής αρχής. Εγκατέλειψαν τον τόπο χωρίς προστασία έναντι των θεομηνιών όλων των ειδών και εντάσεων στην Στερεά. Οι φωτιές σβήνουν στην θάλασσα και οι πλημμύρες πνίγουν περιουσίες και σοδειές. Για μία ακόμα φορά ακαθάριστα ή χτισμένα ρέματα έπνιξαν πόλεις.

Στην Εύβοια : Στον Αλμυροπόταμο, η καταστροφή είναι συγκλονιστική με αιτία την έλλειψη μέτρων απέναντι στην άναρχη δόμηση και στον νέο Πύργο η περιοχή πνίγηκε διότι το περιφερειακό ρέμα ήταν ακαθάριστο. Στο Πήλι δεν υποχώρησε καμία παλιά γέφυρα, παρά μόνο η καινούργια για την οποία είχαν γίνει φιέστες και γιορτές. Έργα κατώτερης ποιότητας ή κακής μελέτης με υπογραφή Φάνη Σπανού. Στις Ροβιές το αντιπλημμυρικό …έσπασε και το χωριό με δεκάδες τουριστικές επιχειρήσεις πλημμύρισε.

Γι αυτό κανείς δεν φταίει; Ο δρόμος Προκόπι-Μαντούδι έκλεισε από νερά όχι επειδή πλημμύρισε το παρακείμενο ποτάμι, αλλά επειδή τα πολυδιαφημισμένα αντιπλημμυρικά των Μπένου και Σπανού ήταν σαν να μην υπήρχαν. Εικόνες ντροπής αλλά και εικόνες άθλιας διασπάθισης χρημάτων… Το Σπαθάρι πνίγηκε επειδή απλήρωτος εργολάβος εγκατέλειψε ημιτελή έργα. Το Δερβένι έκλεισε από κατολίσθηση αφού βεβαίως τα διαφημισμένα cut & cover ήταν όνειρα χωρίς έργα. Ο δρόμος Ήλια – Ροβιές για μια ακόμα φορά έκλεισε και χαρακτηρίζει την αθλιότητα και το ψέμα 9 χρόνων ίδιας πρακτικά ηγεσίας στη Στερεά.

Το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, δεν φθάνει που παραμένει χωρίς γιατρούς και μονάδα τεχνητού νεφρού, αλλά πλέον έχει και διαρροή στην οροφή και πλημμυρίζει. Οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις για την φροντίδα υγείας μετά την καταστρεπτική φωτιά δεν τελειώνουν εδώ. Το ΕΚΑΒ παραμένει χωρίς νέα οχήματα και χωρίς ενίσχυση σταθερού προσωπικού. Από τα 13 νέα οχήματα που πήρε η Στερεά για το ΕΚΑΒ, μόνο 1 έφθασε στην Β. Εύβοια και ο σταθμός στο Μαντούδι ακόμα είναι όνειρο απατηλό. Μόνο ντροπή τους ταιριάζει…

Στη Φθιώτιδα: ο Δομοκός περιοχή χωρίς καμία προστασία. Χάθηκε η επικοινωνία μεταξύ χωριών και οι καταστροφές είναι κολοσσιαίες. Στη Λαμία η πλημμύρα πήρε μορφή επικίνδυνου φαινομένου διότι γύρω από την πόλη όλοι οι μεγάλοι δρόμοι άλλαξαν την δυνατότητα απορροής των νερών και βέβαια καμία φροντίδα αντιπλημμυρικής προστασίας δεν υφίσταται. Στο Κόμμα έδιωξαν τους κατοίκους διότι γνωρίζουν ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί δεν αρκούν αλλά βέβαια δεν έχουν κουράγιο να αντιδράσουν απέναντι στους ισχυρούς.

Οι Δήμαρχοι που ταύτισαν και συνεχίζουν να ταυτίζουν την πορεία τους με τον κ. Σπανό, είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο της απολογίας και αδικούν τον τόπο τους και τα όνειρα τους.

Στις 8 Οκτωβρίου έρχεται μεγάλη ανατροπή στην Στερεά, αναγκαία όσο ποτέ. Η αδράνεια πρέπει να απομακρυνθεί. Η Περιφέρεια κυβερνιέται από άβουλους και από συμφέροντα εκτός των συνόρων της. Αυτό πρέπει να το τελειώσουμε.

Είναι πλέον προφανές ότι κάνει κακό στο Έθνος.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Loading  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Από admin