Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tο τελευταίο χρονικό διάστημα, οι αρχές δέχονται συνεχώς καταγγελίες για τηλεφωνική απάτη με δόλωμα τη χορήγηση του Market Pass . Αυτή τη φορά επιτήδειοι εξαπάτησαν 33χρονο άνδρα που διαμένει στην Σαντορίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 33χρονος κατήγγειλε ότι δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από άγνωστο άτομο που του ανέφερε ότι τάχα εργάζεται στον λογιστή του και ότι δικαιούται το επίδομα του Market Pass.

Του είπε ότι χρειάζεται να πάει σε ένα μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών τράπεζας, να βάλει την κάρτα του σε αυτό και να πατήσει έναν κωδικό που του είπε. Έπειτα τον πήρε ξανά τηλέφωνο, του είπε ότι ο κωδικός είναι λάθος και του έδωσε άλλο κωδικό με τον οποίο έκανε εκ νέου την παραπάνω διαδικασία.

Αργότερα, από την ηλεκτρονική εφαρμογή της τράπεζας, ο 33χρονος άνδρας διαπίστωσε ότι είχαν γίνει δύο συναλλαγές, στο πλαίσιο των οποίων είχαν κατατεθεί σε λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 4.897 ευρώ.

Την υπόθεση διερευνά η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σαντορίνης.

Loading



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Από admin