Web Analytics Made Easy - Statcounter
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

Οι γυναίκες της Ομάδας Λοκρών της ΟΓΕ

Οι γυναίκες της Ομάδας Λοκρών της ΟΓΕ καλούμε τις γυναίκες της Λοκρίδας να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνουν τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 4 Οκτώβρη στις 12:30 μ.μ. στο Υπουργείο Οικονομικών για να σταματήσει εδώ και τώρα το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ, για μην πεταχτούν στο δρόμο οι εργαζόμενοι της και οι οικογένειες τους.

Οι γυναίκες της Ομάδας Λοκρών της ΟΓΕ σταθήκαμε και στεκόμαστε

  • αταλάντευτα στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους, που εδώ και 4 χρόνια παλεύουν για να κρατήσουν τις θέσεις εργασίας τους και να διατηρήσουν ανοιχτό το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής σιδηρονικελίου στην Ευρώπη.
  • απέναντι στο διαχρονικό έγκλημα κυβερνήσεων, Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων αυτών που στηρίζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα των οικονομικών μεγαθήριων του κλάδου.
  • στο πλευρό των εργαζόμενων και των γυναικών που μάχονται δίπλα στους συντρόφους τους, στους πατεράδες και τα παιδιά τους, για το μέλλον του τόπου τους.

Συναγωνίστριες,

στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζόμενων για την ενιαία παραγωγική επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ με όλους τους εργαζόμενους, με διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους, για να μη διωχθεί κανείς από τον τόπο του, για να ζήσουν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους μια ζωή με αξιοπρέπεια!

Οι γυναίκες της Ομάδας Λοκρών της ΟΓΕ

Ο αγώνας των εργαζομένων

στη ΛΑΡΚΟ

είναι και δικός μας αγώνας

 

Loading



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Από admin