Web Analytics Made Easy - Statcounter
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Απόστολου Γκλέτσου συντάσσεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, η συγγραφέας, στιχουργός και επιχειρηματίας, Σοφία Μυγδαλάκη.

   “Η επιλογή μου να κατέβω στις εκλογές, προέρχεται από την πραγματική αγάπη μου για τον τόπο μου…Τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και μεγάλωσα και τα παιδιά μου… Έναν τόπο που ζω, εργάζομαι, κοινωνικοποιούμαι και προσφέρω κι από τον οποίο αν κάποια στιγμή έφυγα για να σπουδάσω, ξαναγύρισα πίσω… γιατί αυτός είναι ο τόπος μου, αυτόν αγαπώ και αυτόν θέλω να υπηρετήσω… Έναν τόπο ευλογημένο για τον οποίο νιώθω περήφανη και του αξίζουν τα καλύτερα και για τον οποίο έχω στόχους και όνειρα… Και ως άνθρωπος της ουσίας και της πράξης, βλέποντάς τον τα τελευταία χρόνια σιγά σιγά να καταστρέφεται, θεωρώ ότι είμαι πια υποχρεωμένη να του ανταποδώσω με όλες τις δυνάμεις μου, μεγάλες και μικρές, όσα όλα τα χρόνια μου πρόσφερε! Το μόνο που με νοιάζει είναι αυτό!!!
  Θέλω να δω τα πράγματα να αλλάζουν και να μπορέσω να κάνω όλα όσα έχω στο μυαλό μου. Διανύουμε την πιο δυσκολη περίοδο στην οποία έχει βρεθεί ποτέ και ο τόπος μου και ολόκληρη η χώρα. Και με μία δική μου επιχείρηση εστίασης και με άλλη μία που έκλεισε λόγω κόβιντ, θεωρώ ότι μπορώ να έχω πραγματική αίσθηση του τι συμβαίνει εκεί έξω, καταγράφοντας χωρίς φίλτρα το τι συμβαίνει και γενικά στην καθημερινή ζωή του τόπου μου.
  Ανήκω όμως σε μια γενιά που δεν φοβήθηκε ποτέ τίποτα και προσωπικά δεν αποδέχτηκα ποτέ τα κακώς κείμενα, παρά μόνο σήκωνα πάντα τα μανίκια και έμπαινα στη μάχη, προσπαθώντας να βελτιώσω την κατάσταση, βλέποντας σε κάθε δυσκολία, την ευκαιρία… λύνοντας όσα περισσότερα προβλήματα μπορούσα. Το μόνο που με νοιάζει, είναι να δω τα πράγματα να αλλάζουν!
  Δεν βρισκόμαστε στην Χρυσή εποχή του Κρόνου, όπου όλα ήταν εξασφαλισμένα, αλλά στη σιδηρά εποχή, όπου ο καθένας μας πρέπει να παλέψει με τις δραματικές συνέπειες της κρίσης ταυτότητας της ελληνικής κοινωνίας, για όλα… χρησιμοποιώντας όλες τις υπάρχουσες δυνάμεις, που είναι στη διάθεσή του.
  Με τον ρόλο των πολιτικών να είναι πια ιδιαίτερα εξασθενισμένος, αμφισβητώντας περισσότερο από όλους οι νέοι μας, όλο το πολιτικό σύστημα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία ενός πολιτικού στη συνείδηση των πολιτών και κυρίως, όπως προανέφερα, των νέων… Για τους οποίους, η κατάκτηση της εξουσίας συνεπάγεται πλέον με τον παράνομο πλουτισμό, για τον οποίο κανείς δεν απολογήθηκε ποτέ, όπως έκαναν οι αρχαίοι Αθηναίοι.
  Αυτό είναι κάτι, από το οποίο ο Απόστολος Γκλέτσος απείχε λόγω της ιδιοσυγκρασίας του και της στάσης του απέναντι στα πράγματα, πράγμα που απέδειξε κατά τη θητεία του ως δήμαρχος Στυλίδας, στην οποία υπήρξε ένας αληθινός πολιτικός, αποτελεσματικός και χρήσιμος στην κοινωνία…
 Ένας άνθρωπος ανοιχτός στις προκλήσεις και στα δύσκολα, που μπορεί κατά περίπτωση και τον νόμο ακόμα να μην εφαρμόσει, αν αυτό είναι προς όφελος των πολιτών, γιατί ο νόμος δεν μπορεί να τα προβλέπει όλα! Για τον λόγο αυτό και η επιλογή μου να συμμετέχω σε αυτό το ταξίδι των Περιφερειακών Εκλογών στο πλευρό του, σίγουρα δεν είναι καθόλου τυχαία”.

Loading  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Από admin