Web Analytics Made Easy - Statcounter
ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΑΛΕΞΙΟΥ

Αλλαγή επικεφαλής στο συνδυασμό «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα»…

Ο Δήμος Στυλίδας είναι ένας από τους τρεις δήμους στη Φθιώτιδα, που άλλαξε χέρια στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η μέχρι πρότινος Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου δίνει τη θέση της στον Γιάννη Αποστόλου που επικράτησε με ποσοστό 49,52%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport όμως, η Δήμαρχος έδωσε ήδη τη θέση της και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αφήνοντας στα μέλη του συνδυασμού της που εκλέχθηκαν, να αποφασίσουν για τον νέο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, καθώς η ίδια αποχωρεί.

Οι συζητήσεις μάλιστα ολοκληρώθηκαν την Τρίτη (12/12) αργά το βράδυ με τον νυν Αντιδήμαρχο, που επανεξελέγη στη ΔΕ Στυλίδας, Χρήστο Αλεξίου να παίρνει ομόφωνα «το δαχτυλίδι».

Η κα Στεργίου σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε αποκαλύψει ότι σκεφτόταν να αποχωρήσει από την Αυτοδιοίκηση και πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση όπου θα εξηγεί τους λόγους αυτής της απόφασης.

Σημειώνουμε τέλος ότι με την αποχώρηση της Δημάρχου και με δεδομένο ότι εκλεγόταν στη ΔΕ Εχιναίων οι εκλεγμένοι σύμβουλοι με την «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα» είναι οι: 

Καναπίτσας Χαράλαμπος, Μαντές Δημήτριος (ΔΕ Εχιναίων), Μπούρχας Δημήτριος (ΔΕ Πελασγίας), Αλεξίου Χρήστος, Γιαλικάρης Παναγιώτης (ΔΕ Στυλίδας).

————————————-

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

 

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου καθώς και τους συνεργάτες μου που πορευτήκαμε μαζί κατά τη διάρκεια της θητείας μας και παρέμειναν χωρίς ανταλλάγματα μέχρι τέλους στο πλευρό μου. Διοικήσαμε τον Δήμο μας μέσα σε μια πολύ δύσκολη πανελλαδικά περίοδο, αντιμετωπίσαμε με επιτυχία σοβαρά προβλήματα αλλά και σοβαρές εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Τα χρόνια της θητείας μας εργαστήκαμε σκληρά, με πρόγραμμα, με σοβαρότητα και πετύχαμε πολλά. Προχωρήσαμε σε έργα τα οποία θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα των δημοτών τα επόμενα χρόνια, δεν χάσαμε ούτε μια ευκαιρία χρηματοδότησης και είμαστε περήφανοι γιατί παραδίδουμε στην επόμενη δημοτική αρχή μια μεγάλη προίκα έργων και χρηματοδοτήσεων, τα οποία ελπίζω και εύχομαι να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν στους δημότες.

Προβάλλαμε την ταυτότητα του Δήμου Στυλίδας σε κάθε ευκαιρία και φροντίσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να επισκεφτεί κανείς τις Κοινότητες μας και να απολαύσει τα καλά του τόπου μας.

Σε ολόκληρη τη ζωή μου, έχω μάθει να λειτουργώ σε ένα πλαίσιο σεβασμού και αποδοχής και αναλαμβάνω πάντα την ευθύνη των επιλογών μου. Σεβόμενη λοιπόν το αποτέλεσμα των εκλογών και την επιθυμία μεγάλου αριθμού ψηφοφόρων, υποβάλλω την παραίτησή μου ως δημοτική σύμβουλος στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Στυλίδας με την ευχή ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα σταθεί αντάξια των προσδοκιών των δημοτών.

Προσωπικά, στηρίζω την ομάδα των εκλεγμένων συμβούλων του Συνδυασμού μας «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα», τους εύχομαι καλή και εποικοδομητική αντιπολίτευση όπως αρμόζει στις αρχές και στο ήθος της ομάδα μας, απαλλαγμένη από κάθε στείρα πολιτική αντιπαράθεση και δηλώνω ότι θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό τους και θα παρακολουθώ τις εξελίξεις των έργων του Δήμου μας από πολύ κοντά, πάντα με πολλή αγάπη για τον τόπο μας, για την ανάπτυξη, τη δημιουργία και το καλό των δημοτών.”

Loading  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Από admin