Web Analytics Made Easy - Statcounter
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Μόνο θλίψη και αηδία μπορεί να προκαλέσει η απάνθρωπη πράξη θανάτωσης αδέσποτων ζώων που εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας και ειδικότερα στην Δημοτική Ενότητα Πελασγίας. Η αγένεια και η βία προς τα ζώα αποτελούν αδιανόητες αποτρόπαιες πράξεις και ολόκληρη η κοινότητα μας τις καταδικάζει απερίφραστα.

Κατά τη διάρκεια των προηγουμένων 48 ωρών, άγνωστος δράστης διέπραξε την απάνθρωπη & εγκληματική πράξη θανάτωσης (4) τεσσάρων αδέσποτων ζώων με εξαιρετική αγριότητα. Αυτές οι ζωές ήταν ανυπεράσπιστες και αβοήθητες, αναζητούσαν φροντίδα και αισθάνθηκαν την αγριότητα και τέλος, τον θάνατο.

Από την πρώτη στιγμή τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο συνεργάτης μου, αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Καραγκούνης Δημήτριος είμαστε σε πλήρη ταύτιση και συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας αλλά και την Εισαγγελική Αρχή, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και να διευκολυνθεί το έργο των αρχών στην επιβολή της νομιμότητας και δικαιοσύνης.

Φίλες και φίλοι

Οι αδέσποτοι σκύλοι και γάτες συχνά προσφέρουν συντροφιά και αγάπη σε ανθρώπους που δεν έχουν τους πόρους ή την ικανότητα να φροντίσουν ένα κατοικίδιο ζώο. Ακόμα και αν είναι αδέσποτα, αυτά τα ζώα δικαιούνται σεβασμό και περίθαλψη από εκείνους που τα βρίσκουν.

Αυτές οι πράξεις βίας κατά των αδέσποτων ζώων δεν αποτελούν απλώς κρίματα κατά της ζωής, αλλά και παραβίαση της αξιοπρέπειας και της ασφάλειας της κοινότητας μας. Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ζωής για κάθε ον που ομορφαίνει τον πλανήτη μας και η βία κατά των ζώων δεν θα γίνει ανεκτή από τον δήμο μας.

Ως Δήμος δεν απειλούμε κανένα αλλά και δεν ανεχόμαστε καμία πράξη κακοποίησης και βίας κατά των ζώων. Απευθύνω προσωπικά, έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μου να είναι σε επαγρύπνηση και να έλθουν σε άμεση επικοινωνία τόσο με την αρμοδία υπηρεσία του δήμου μας όσο και με το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας ώστε αν χρειαστεί να ληφθεί κάθε αναγκαίο μέτρο προκειμένου να προστατευτεί η ζωή των αδέσποτων ζώων και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι για αυτήν την εγκληματική και απάνθρωπη πράξη. Μέσω της συλλογικής προσπάθειας, μπορούμε να επιτύχουμε πρόοδο στην πρόληψη και τον περιορισμό της βίας προς τα αδέσποτα ζώα.

Επίσης, καλούμε όλους τους πολίτες να ενωθούν μαζί μας σε αυτήν την κοινή προσπάθεια να ενισχύσουμε την προστασία των αδέσποτων ζώων και να αναγνωρίσουμε τη σπουδαιότητα της συμπαράστασης και της μη βίας.

Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας, να προστατεύσουμε τις αθώες ζωές και να δημιουργήσουμε ένα πιο ανθρώπινο και συμπαθητικό περιβάλλον για όλα τα όντα που ζουν στη γη μας. Η ενίσχυση της προστασίας των αδέσποτων ζώων είναι η δική μας ευθύνη και δεν πρέπει να την παραβλέψουμε.

Ας δείξουμε ανθρωπιά και αγάπη προς όλα τα ζώντα πλάσματα και ας εργαστούμε μαζί για έναν κόσμο χωρίς βία και κακοποίηση. Επίσης, είναι σημαντικό να εκπαιδεύσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους συνανθρώπους μας σχετικά με τη σπουδαιότητα της προστασίας των αδέσποτων ζώων. Τα ζώα αυτά δεν έχουν κανέναν άλλο να εξαρτώνται εκτός από εμάς. Ως κοινωνία, έχουμε την υποχρέωση να τα προστατεύουμε και να τα φροντίζουμε.

Τέλος, θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους εσάς τους συνδημότες μου, ανώνυμους και επωνύμους εθελοντές, καθώς και όλες τις οργανώσεις που αγωνίζονται καθημερινά για την προστασία και την ευζωία των αδέσποτων ζώων. Ο αγώνας σας είναι αξιέπαινος και η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη. Σας ευχαριστούμε & είμαστε δίπλα σας να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια σας.

Με τιμή,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Loading  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Από admin