Web Analytics Made Easy - Statcounter
Ράχες: Κινδύνευσε ερασιτέχνης ψαράς όταν αναποδογύρισε το σκάφος του

(Φωτογραφία αρχείου)

Τον περισυνέλεξε σκάφος του Λιμενικού…

Συναγερμός σήμανε απογευματινές ώρες της Παρασκευής (29/3), στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό ημιβυθισμένου ιστιοφόρου σκάφους 0,5 ν.μ. νοτιοδυτικά του φάρου Ραχών, με έναν επιβαίνοντα.

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Στυλίδας, που έσπευσε στο σημείο με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίζοντας το ημιβυθισμένο σκάφος που είχε ανατραπεί από τον αέρα και παρασυρόταν από τα θαλάσσια ρεύματα και πάνω σε αυτό τον 61χρονο επιβάτη του, ο οποίος ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία του. Οι Λιμενικοί περισυνέλεξαν τον 61χρονο, που είναι κάτοικος της περιοχής και τον μετέφεραν με ασφάλεια στο λιμάνι των Ραχών.

Ο άνδρας όπως σημειώσαμε ήταν καλά στην υγεία του και δε χρειάστηκε η συνδρομή πληρώματος ασθενοφόρου που είχε κληθεί στο σημείο για να τον διακομίσει στο ΠΙ Ραχών. Το ερασιτεχνικό σκάφος μεταφέρθηκε με τη συνδρομή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στην παραλία Καραβόμυλου, σε ασφαλή θέση.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Loading



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Από admin