Web Analytics Made Easy - Statcounter
ΣΠΑΝΟΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό επισκέφτηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Στυλίδας κ. Γιάννης Αποστόλου.

Συζήτησαν θέματα που άπτονται κοινής δραστηριότητας όσο και την πορεία των έργων που πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

(Ένα από τα έργα που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, είναι και το έργο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 990.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδότησε δημοπράτησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, κατόπιν προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Στυλίδας.)

Κατά την διάρκεια της συζήτησης – σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του κ. Αποστόλου στα κοινωνικά δίκτυα, κατά την συνάντησή του με τον κ. Σπανό, –“τονίσθηκε και από τις δυο πλευρές η βεβαιότητα της άριστης συνεργασίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τον δήμο Στυλίδας για τον μελλοντικό αποτελεσματικό σχεδιασμό, την προώθηση και αξιοποίηση νέων ευκαιριών και δυνατοτήτων όπου θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου Στυλίδας”.

Τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό επισκέφτηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Στυλίδας κ. Γιάννης Αποστόλου

Loading



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Από admin